Overweeg je om BEAR (Base for Experiment, Art & Research, voorheen Fine Art) aan ArtEZ te gaan studeren, of ben je gewoon benieuwd hoe dat zou zijn? Kom dan zaterdag 5 november tussen 10:00 en 16:00 uur langs om de sfeer te proeven! Onze studenten en docenten staan klaar om al je vragen en mogelijkheden door te nemen.

Bij BEAR staat diversiteit in ons programma centraal. Dit is terug te zien in het studeren binnen kleine tutorgroepen. Hier worden studenten uit verschillende leerjaren bij elkaar gebracht onder leiding van een tutor. De tutoren hebben zelf nog een actieve kunstpraktijk en zijn daarmee goed in staat jou als student voor te bereiden op het toekomstige werkveld.

We leggen de nadruk op het proces van gedachten, creatie en moedigen onze studenten aan om onderzoek te verrichten naar de betekenis van hun werk. Samen vormen we – studenten, docenten en gastdocenten – een dynamisch, internationaal geori├źnteerd team waar ieder van elkaar leert. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot beste Fine Art opleiding van Nederland!

Er is elk half uur een rondleiding door onze ateliers en werkplaatsen. Er zullen presentaties zijn over de inhoud van de opleiding en de vernieuwde research. Er zullen verschillende exposities en performances te zien zijn, er zal er een kunstmarkt en een portfolio check zijn.

We raden je aan om je portfolio mee te nemen, zodat je een persoonlijk advies kunt krijgen van de aanwezige docenten en studenten. Deze adviezen kunnen je wellicht helpen bij een eventueel toelatingsexamen.

Voor een hapje en drankje kun je onze woonkamer bezoeken en tegen een kleine donatie, de afstudeerders van dit jaar steunen.

Tot ziens op zaterdag 5 november 10:00 – 16:00 uur, Oude Kraan 74!

05.11.2016 — 05.11.2016