BEAR, 2017 B!NGOOp zaterdag 8 april vindt de vierde editie van B!NGO plaats.
B!NGO | 6 studierichtingen, ruim 100 studenten en bijna 20 voorstellingen in 1 middag.

Eerste- en tweedejaars studenten van de opleidingen Jazz & Pop, Muziektheater, Fine Art, Creative Writing, Toneelschool en Dans werken samen aan een performance, installatie of video. Op zaterdag 8 april zijn de eindresultaten te zien in het Rietveldgebouw van ArtEZ.

B!NGO is een samenwerkingsproject van zes verschillende opleidingen, dus van zes verschillende kunstvakken. De studenten mogen zelf kiezen met wie ze samenwerken, zolang elke groep minimaal drie disciplines bevat. Onder begeleiding van coaches uit verschillende disciplines werken de studenten een week lang samen aan een eindproduct dat 8 april getoond wordt. Een mix van schrijvers, beeldend kunstenaars, componisten, acteurs, muzikanten, dansers; de mogelijkheden zijn rijk en de uitkomsten nog rijker. Kom kijken, en laat je verrassen!

B!NGO | vele voorstellingen in 1 middag. De voorstellingen duren maximaal 10 minuten waardoor het makkelijk wordt om lekker veel te gaan zien. Werk van jonge makers die we later terug gaan zien in de musea, concertzalen en schouwburgen van Nederland.

Rietveld en zeecontainers | De B!NGO-locaties zijn te vinden in en om het Rietveldgebouw van ArtEZ, Onderlangs 9. Sommige voorstellingen vinden plaats in de zeecontainers die speciaal voor deze gelegenheid geplaatst worden. Bezoekers ontvangen ter plaatse een blokkenschema met locaties en aanvangstijden.

08.04.2017 — 08.04.2017